Een taxatierapport door de taxateur van De Wekker Taxatie Service

Een taxatierapport is meestal nodig voor de aan- of verkoop van een woning. Ook bij een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek kan een taxatierapport nodig zijn. De Wekker Taxatie Service vindt het belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport moet kunnen vertrouwen en dat u helder inzicht krijgt in de manier waarop de waarde is bepaald.

De taxateurs van De Wekker Taxatie Service zijn volledig gecertificeerd en staan ingeschreven in het NRVT taxatie-register. Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en moeten derhalve aan strenge voorwaarden voldoen. Deze validatie-instituten bewaken de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur door permanente controle.

Onze professionele taxatie-rapporten worden door elke financiële instelling en elke hypotheek geldverstrekker geaccepteerd.

Ons taxatie werkgebied bestaat uit: Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Delft, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Waddinxveen, Gouda en alle omliggende plaatsen.