Verkoop van uw woning door de makelaars van De Wekker makelaars

Ook úw woning verkopen wij binnen 6 maanden, tegen 1% courtage, no cure..no pay!

De Wekker is van mening dat ook in deze tijd woningen niet onnodig lang te koop hoeven blijven staan. Wij zijn trots op het feit dat wij gemiddeld (veel) sneller dan onze concurrenten woningen verkopen en willen dit ook uitdragen in ons concept. Indien wij er niet in slagen een woning binnen de 6 maanden te verkopen, dan gaan wij inleveren op onze toch al zeer concurrerende courtage van slechts 1%.  Op deze manier kunt u er van verzekerd zijn dat onze makelaars alles in het werk stellen om uw woning binnen de gestelde termijn te verkopen, want ook wij leveren liever niet onnodig geld in.

Natuurlijk hebben wij daar verschillende strategieën voor bedacht. Door de exclusieve samenwerking met de grootste organisatie van hypotheek-adviseurs in Nederland hebben wij altijd een voorsprong op onze concurrenten. De meeste kopers die een huis willen gaan kopen, informeren eerst bij een hypotheek-adviseur naar hun financiële mogelijkheden. Doordat meer dan 50% van deze kopers een gesprek hebben bij onze samenwerkende partner, komen wij als eerste in contact met deze groep.

Ook hebben wij in de loop van de tijd een enorm databestand van potentiële kopers opgebouwd, waar wij natuurlijk gretig gebruik van maken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele wegen die door ons worden bewandeld om uw woning onder de aandacht te brengen. Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek, waarin wij u uitleggen wat voor uw woning de beste strategie is. U ontvangt dan in ieder geval een gratis waardebepaling voor uw woning.

Ons werkgebied bestaat uit: Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest.

Verkoopbegeleiding nogdig? Neem vrijblijvend contact met ons op!